top

Eierkoek

Ingrediënten:
1 ei
50 gram suiker
1/2 zakje vanille suiker
45 gram meel: 33 gram volkorenmeel en 12 gram zelfrijzend bakmeel
mespuntje bakpoeder
snufje zout
1 el heet water

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 220â—¦C. Mix het ei en het (vanille)suiker in 5 minuten tot een glad mengsel (1). Meng in een andere kom het meel, bakpoeder en zout. Schep het meelmengsel in delen door het eimengsel. Schep daarbij het meelmengsel rustig door het eimengsel tot dit volledig glad is totdat je het volgende deel meelmengsel toevoegt (2). Roer tot slot het water door het mengsel.
Schep het mengsel op bakpapier als 4 kleine of 1 grote eierkoek (3). Bak de eierkoeken in circa 10 minuten gaar en mooi bruin (4).

 

1. 2. 3. 4.

Laatste nieuws

Stagiarie voeding en Dietetiek

Aanwezigheid 4e jaarsstudent Voeding en Diëtetiek Coco de Nie

Lees meer »

Feestdagen 2018

Praktijk gesloten tussen 20 december en 7 januari

Lees meer »

Bereikbaarheid zomer 2018

Aangepaste bereikbaarheid Diëtistenpraktijk Goldsmith zomer 2018

Lees meer »

Facebook

bottom