top

Kastanjekoekjes (20 stuks)

Ingrediënten:
225 gram bloem*
25 gram kastanjemeel
200 gram suiker
200 gram (vloeibare) boter (kamertemperatuur)
* bloem kan (gedeeltelijk) desgewenst worden vervangen door speltmeel, havermeel of rijstemeel.

Bereidingswijze:
Zeef de bloem en doe deze in een kom met de boter en suiker. Kneed er met een koele hand een samenhangend deeg van.
Zet het deeg afgedekt minimaal 30 minuten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 160 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier en bestuif het werkblad met bloem.
Rol het deeg uit tot een lap van een halve centimeter dik. Snijdt met een koekvorm feestelijke koekjes uit. Leg deze met een onderlinge afstand van 2 cm op de bakplaat.
Bak de koekjes in het midden van de oven in 20 minuten goudbruin. Versier de koekjes desgewenst met poedersuiker en/of chocolade.

Eet smakelijk!

Laatste nieuws

Bereikbaarheid zomer 2018

Aangepaste bereikbaarheid Diëtistenpraktijk Goldsmith zomer 2018

Lees meer »

Zomerperiode 2018

Beperkte openingstijdens in de zomerperiode van 2018

Lees meer »

Europese Privacywet gaat in op 25-05-2018

Europese Privacywet gaat 25 mei 2018 in! Wat houdt deze wet in en wat betekent dit voor u?

Lees meer »

Facebook

bottom