top

Havermoutkoek

Ingrediënten:

300 gram havermout

90 gram vloeibare margarine (rijk aan vitamine D)

60 gram honing

Bereidingswijze:

Verhit de vloeibare margarine in een pan tot deze heet is. Roer de havermout en de honing door de margarine tot het 1 massa is geworden. Verdeel het mengsel over een bakplaat en druk deze stevig aan.

Verwarm de oven voor op 175º. Bak de koek in 15-20 minuten tot hij een mooie kleur heeft gekregen.

Eet smakelijk!

Ter variatie kunnen stukjes noten of gedroogd fruit worden toegevoegd aan het mengsel.

Laatste nieuws

Vakantieperiode

Vanaf 25 december'23 tot 8 januari'24 is de praktijk gesloten.

Lees meer »

Jolande gaat de praktijk verlaten

Per 1 januari 2024 zal collega Jolande Schouten de praktijk verlaten.

Lees meer »

Praktijk gesloten

De praktijk is gesloten van 6 tot 8 december 2023

Lees meer »

Facebook

bottom