top

Havermoutkoek

Ingrediënten:

300 gram havermout

90 gram vloeibare margarine (rijk aan vitamine D)

60 gram honing

Bereidingswijze:

Verhit de vloeibare margarine in een pan tot deze heet is. Roer de havermout en de honing door de margarine tot het 1 massa is geworden. Verdeel het mengsel over een bakplaat en druk deze stevig aan.

Verwarm de oven voor op 175º. Bak de koek in 15-20 minuten tot hij een mooie kleur heeft gekregen.

Eet smakelijk!

Ter variatie kunnen stukjes noten of gedroogd fruit worden toegevoegd aan het mengsel.

Laatste nieuws

Vacature

Per 1 augustus is er een vacature in onze praktijk!

Lees meer »

27 en 28 april gesloten

Op dinsdag 27 en woensdag 28 april is de praktijk gesloten.

Lees meer »

Maandag 4 januari praktijk gesloten

Op maandag 4 januari is onze praktijk gesloten.

Lees meer »

Facebook

bottom