top

Onion Baghi

Ingrediënten (4 personen):
100 gram flour (kikkererwtenmeel)
3 theelepels djinten (gemalen komijn)
3 theelepels knoflookpoeder
verse peper
4 uien
4 eetlepels gehakte koriander (vers)
(zonnebloem)olie
1 citroen 

Bereidingswijze:
Meng de meel, djinten, knoflookpoeder en verse peper door elkaar (1). Voeg geleidelijk en onder voorturend roeren (eventueel met garde) water toe totdat een beslag is verkregen ter dikte van pannenkoekenbeslag. Snijd de uien in zeer dunne reepjes. Voeg de gesneden ui en koriander toe aan het beslag en meng door elkaar (2). Verhit in een pan een flinke laag olie. Schep met behulp van 2 eetlepels beslag in de hete olie. Het uien-/korianderbeslag loopt wat uit, kleine ‘koekjes’ ontstaan (3). Draai wanneer de randjes goudgeel beginnen te kleuren de ‘koekjes’ om zodat deze aan 2 kanten gelijkmatig gekleurd zijn. Laat de koekjes (baghi’s) uitlekken op keukenpapier. Dien de koekjes warm op, vergezeld met een partje citroen (4). Heerlijk als voorgerecht, (feest)snackje of als bijgerecht bij een Indiase Curry.

 

1.  2.   3.    4.

Laatste nieuws

Vacature

Per 1 augustus is er een vacature in onze praktijk!

Lees meer »

27 en 28 april gesloten

Op dinsdag 27 en woensdag 28 april is de praktijk gesloten.

Lees meer »

Maandag 4 januari praktijk gesloten

Op maandag 4 januari is onze praktijk gesloten.

Lees meer »

Facebook

bottom