top

Onion Baghi

Ingrediënten (4 personen):
100 gram flour (kikkererwtenmeel)
3 theelepels djinten (gemalen komijn)
3 theelepels knoflookpoeder
verse peper
4 uien
4 eetlepels gehakte koriander (vers)
(zonnebloem)olie
1 citroen 

Bereidingswijze:
Meng de meel, djinten, knoflookpoeder en verse peper door elkaar (1). Voeg geleidelijk en onder voorturend roeren (eventueel met garde) water toe totdat een beslag is verkregen ter dikte van pannenkoekenbeslag. Snijd de uien in zeer dunne reepjes. Voeg de gesneden ui en koriander toe aan het beslag en meng door elkaar (2). Verhit in een pan een flinke laag olie. Schep met behulp van 2 eetlepels beslag in de hete olie. Het uien-/korianderbeslag loopt wat uit, kleine ‘koekjes’ ontstaan (3). Draai wanneer de randjes goudgeel beginnen te kleuren de ‘koekjes’ om zodat deze aan 2 kanten gelijkmatig gekleurd zijn. Laat de koekjes (baghi’s) uitlekken op keukenpapier. Dien de koekjes warm op, vergezeld met een partje citroen (4). Heerlijk als voorgerecht, (feest)snackje of als bijgerecht bij een Indiase Curry.

 

1.  2.   3.    4.

Laatste nieuws

Stagiarie voeding en Dietetiek

Aanwezigheid 4e jaarsstudent Voeding en Diëtetiek Coco de Nie

Lees meer »

Feestdagen 2018

Praktijk gesloten tussen 20 december en 7 januari

Lees meer »

Bereikbaarheid zomer 2018

Aangepaste bereikbaarheid Diëtistenpraktijk Goldsmith zomer 2018

Lees meer »

Facebook

bottom