top

Lekker slot: Hartige ei-muffins (5 stuks)

Ingrediënten:
-
5-6 eieren
- peper en zout
- 1 tl bakpoeder
- evt. een klein scheutje melk
- vulling naar keuze (paprika, (zongedroogde) tomaat, prei, feta, basilicum, gerookte kipreepjes, gerookte zalm, spinazie, ui)

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180⁰C. Neem een muffinvorm en vet deze licht in. Breek de eieren in een kom, voeg het bakpoeder en peper en zout naar smaak toe. Voeg desgewenst een scheutje melk toe om het geheel iets romiger te maken. Kluts met een garde alles goed door elkaar. Doe vulling naar keuze in de muffinvorm. Gier hier het eimengsel in. Zet de vorm voor 20 min. In de oven, houd goed in de gaten dat de muffins niet verbranden. Zet na 20 minuten de oven uit, maar laat de muffins in de oven en laat ze hierin afkoelen. Wanneer de muffins afgekoels zijn, kun je deze uit de vorm halen. 

De muffis zijn ook heel geschikt om als tussendoortje koud te eten!

Eet smakelijk!

Laatste nieuws

Stagiarie voeding en Dietetiek

Aanwezigheid 4e jaarsstudent Voeding en Diëtetiek Coco de Nie

Lees meer »

Feestdagen 2018

Praktijk gesloten tussen 20 december en 7 januari

Lees meer »

Bereikbaarheid zomer 2018

Aangepaste bereikbaarheid Diëtistenpraktijk Goldsmith zomer 2018

Lees meer »

Facebook

bottom